onsdag 5. september 2007

Velkommen

Bloggen for Prestestien 2-12 er dannet etter sammenkomsten 25. august 2007. Da var det en liten gjeng som har vokst opp i Prestestien som møttes på "onkel Lauritz" - kvelden ble utrolig hyggelig, og flere kunne tenke seg å treffes igjen.

Ikke alle var der... Så en liten innsamling av navn fra den gang da er på tide. Vi husker alle forskjellige mennesker, alt etter hvem vi var med, gikk på skole med eller bodde i oppgang med.

Kom med kommentarer og skriv innlegg. Gjør dette til en side som vi kan samle informasjon og kan treffe igjen flere av de vi vokste opp med.

Vi har begrenset arealet til Prestestien 2-12 for det var i denne "kroken" vi holdt til, og hadde våre nærmeste bekjente.

2 kommentarer:

Linda Leknes sa...

Heisann dere. Dette var kjempe gøyt. Jeg bodde i Prestestien 2. 5.etg og leilighet nr.507 fra 1980 til 87-88. Det var de beste årene i livet.Mange gode minner om en haug med unger og noen eldre som vi ikke var helt snille med alltid ;) Jeg bodde der med foreldrene mine og 3 søsken. Jan Ove som er eldst (nå 38 år),meg selv (nå 36 år),Atle (nå 35 år) Og lillesøster Wibecke (nå 31 år) De jeg husker fra gaten der er dem som bodde i blokken "vår": Monica W., Elisabeth Glesnes, Tommy og Ronny, Kenneth Solberg og broren Jan Erik, Gøran og John,Ramin,Meriam, Renate,Tove,Anette,Roselind (som var min beste venninne),Lene,Monica Hordnes,Ingrid,Martin (Mattis),Kristine,Alex (Valencia)Monica Rosseland,Bjørg Ellingsen Og søsteren som jeg ikke helt husker navnet på(Mener hun heter Torill)og Broren Roy(som dessverre døde)og Jørn Andre Borgstein (han bor forøvrig ennå i Åsane et sted) og i lavblokken var det jo en liten gjeng også... Jarle,Geir og Kenneth Nielsen, Øystein Johnsen, Petter og Anne-Beth Johannesen,Linda Diamond, Anne Louise Lillefosse m brødre (men de flyttet ikke lenge etter vi kom dertil)... Ja det var en skikkelig gjeng med unger/ungdommer vi var... Hadde utrolig masse gøy og var venner stortsett alle sammen. Lekte både utenfor og noen ganger i kjelleren hvor vi (prøvde å) laget hobbyrom. Men alltid ble vi jaget ;) Hehe... Hadde vært kjempe kjekt å treffes igjen. Håper vi kan få det til. Kanskje se om vi får leiet grendahuset der ute hvis vi blir mange nok? Eller ute på byn som dere gjorde sist? Håper mangen melder seg og at vi i den gamle "gjengen" kan treffes igjen for en koselig kveld ;)
Kjempe klem fra Linda Leknes ;)

Anonym sa...

Lillefosse her :-)
Trygve (f1972) bor på Søreide
Olav (f1969) bor i Åsane
Selv har jeg flyttet på landet (aka Danmarksplass, etter mangen år i sentrum :-) )