mandag 8. oktober 2007

Har du bodd i Prestestien 2-12?

Er du en av de som vokste opp i Prestestien på 70- og begynnelsen av 80-tallet? Vi ønsker at du tar kontakt med oss. Fortell litt om deg selv, når du bodde i Prestestien og i hvilken inngang.

På bildene fra samlingen i august ser du: Irene, Lisbeth, Siv Mette, Merete, Jonny, Helge, Lena, Bjørn, Jan Erik, Linda, Monica, Carl Morten, Knut og Signe. Til neste treff ønsker vi å samle enda flere!

Gi en lyd da vel! Ta kontakt via mail - send inn navn (nå og før, hvis det har endret seg), når du bodde i Prestestien, hvilken inngang og hva din nåværende adresse er. Vi ønsker å ha deg med når vi skal treffes igjen!

8 kommentarer:

Anonym sa...

bodde aldri i 2-12 men derimot i 22..var mye med de fra høyblokken likevel og lekte nede i kjelleren husker jeg..dessverre husker ikke navnet på alle sammen men husker en geir som bodde i høyblokken som jeg var en del med og tjommien min ronny i nr.22 samt en terje..tror han bodde i blokken nedenfor høyblokken..dette må ha vært på midten av 70 tallet...husker gatekrigene og at vi lyste medlommelykt på trafohuset for å slukke gatelysene:)))

Signe sa...

Ja, vi fant på en god del i gaten, husker jeg! Mye spennende i høyblokken og... Du er hjertelig velkommen til å sende inn informasjon om deg selv på mail (se forsiden), så prøver vi å finne Geir og andre i høyblokken. Terje i nr. 8 har vi kontakt med allerede! Si litt om deg selv og når du bodde i Prestestien. Flott at du gir oss beskjed, kanskje det er flere som hadde noe med oss i 2-12 å gjøre som også føler de har lyst å delta her - vær velkommen!

elisab sa...

Bodde i prestestien 2,andre etasje på midten.2 brødre ;Torh og Raymond.Det var så artig å komme over denne siden..bilder fra før og bildene fra treffet, mange kjente fjes.Bodde i prestestien i 13 år, Lisbeth,Siv mette,Janicke fra lavblokkene,Heidi,Anne sofie,Hege fra høyblokken var de jeg var mest med,men husker mangen andre og.Det var et godt samhold mellom barna fra lavblokken og høyblokken.Husker hjørnetikken rundt "tørkehuset",ved lavblokken,og gjemsel i og rundt blokkene.Vi hadde mye gøy..

Signe sa...

Så kjekt å få flere beskrivelser av tiden i Prestestien! Vi er interessert i å samle informasjon om oss som vokste opp slik at det er mulig å samle flere til fest... Kan du sende en mail (se innledende side)? Så får vi kontakt med deg og du og dine brødre er med i "gjengen" igjen :-)

Sissels1977 sa...

dre2Hei...

Eg har heller aldri vokst opp i nr 2 -12.. men i nr 20:-)

Eg bodde der kun fra eg ble født i 77 til vi flytta til Florø i 84. Min familie bodde der lenge før det.. aner ikkje helt alderen på dåkker her inne, men senser at noen kanskje er litt eldre enn meg siden dere husker mye fra 70 tallet. Min bror (Øyvind)er født i 65. Så han husker mye fra tiden der.

Kjørte innom borettslaget for et par år siden bare for å mimre litt.. det er flott der:-)

willy marthinussen sa...

synd at man ikke husker mer fra den tiden:) har mange gode minner likevel derfra..gikk på haukedalen skole fra 1-4 klasse så har jo ikkebodd der så mye..bodde i prestestien 22 i andre etage..husker jo selvsagt ronny og søsteren anette, husker en hege og siri, husker to brødre som bodde i tror det var nr 20 som het ingart og sigurd..husker gatekrigene..ja husker at vi lekte i skogen der ved siden av nr 22..dette var på midten av 70 tallet :) morsom side:) greit å mimre litt

Linda Leknes sa...

Heisann dere. Dette var kjempe gøyt. Jeg bodde i Prestestien 2. 5.etg og leilighet nr.507 fra 1980 til 87-88. Det var de beste årene i livet.Mange gode minner om en haug med unger og noen eldre som vi ikke var helt snille med alltid ;) Jeg bodde der med foreldrene mine og 3 søsken. Jan Ove som er eldst (nå 38 år),meg selv (nå 36 år),Atle (nå 35 år) Og lillesøster Wibecke (nå 31 år) De jeg husker fra gaten der er dem som bodde i blokken "vår": Monica W., Elisabeth Glesnes, Tommy og Ronny, Kenneth Solberg og broren Jan Erik, Gøran og John,Ramin,Meriam, Renate,Tove,Anette,Roselind (som var min beste venninne),Lene,Monica Hordnes,Ingrid,Martin (Mattis),Kristine,Alex (Valencia)Monica Rosseland,Bjørg Ellingsen Og søsteren som jeg ikke helt husker navnet på(Mener hun heter Torill)og Broren Roy(som dessverre døde)og Jørn Andre Borgstein (han bor forøvrig ennå i Åsane et sted) og i lavblokken var det jo en liten gjeng også... Jarle,Geir og Kenneth Nielsen, Øystein Johnsen, Petter og Anne-Beth Johannesen,Linda Diamond, Anne Louise Lillefosse m brødre (men de flyttet ikke lenge etter vi kom dertil)... Ja det var en skikkelig gjeng med unger/ungdommer vi var... Hadde utrolig masse gøy og var venner stortsett alle sammen. Lekte både utenfor og noen ganger i kjelleren hvor vi (prøvde å) laget hobbyrom. Men alltid ble vi jaget ;) Hehe... Hadde vært kjempe kjekt å treffes igjen. Håper vi kan få det til. Kanskje se om vi får leiet grendahuset der ute hvis vi blir mange nok? Eller ute på byn som dere gjorde sist? Håper mangen melder seg og at vi i den gamle "gjengen" kan treffes igjen for en koselig kveld ;)
Kjempe klem fra Linda Leknes ;)

Signe sa...

Veldig kjekt å se at det er flere som har gode minner fra tiden i Prestestien :-)

Følg med på bloggen, så blir det kanskje en ny dato for treff!